zai's fotopages

By: zai ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Apr-2009 15:35 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan Sulaman Manik Kristal FTIMdc 2009














*Kindly ask my permission if you want to copy any of these pictures. TQ!!


Quote:
BnTB - Gamba tu mmg bnyk tp dah bnyk kena delete sbb x leh pakai. Blur tahap tertinggi. Hihi.. nanti zai letak lg gamba ek.. stay tune!
Izan72 - Nanti zai email ek gamba kat kak izan. nak edit dulu ni.. bynk yg blurrr
Dana - Tak sempat nak amik gamba lama2 ngan model..deorang bz.. nanti zai upload gamba baju ek next entry..tunggu..
Kak Nora - Ada lagi gamba nak upload nih tapi arini bz sket.. esok2 datang jenguk lagi sini ek.. kot2 ada lagi gamba baru




Thursday, 15-Jan-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
It's Her 1st Birthday!!



http://butterflybeads.blogspot.com


Thursday, 8-Jan-2009 17:22 Email | Share | | Bookmark
Her Birthday is Coming Up



Birthday Husna dah dekat ni... ape nak buat ek? Party ke kenduri doa selamat?


Monday, 5-Jan-2009 09:11 Email | Share | | Bookmark
Husna's 1st Photo

Ni gambar Husna yang first sekali. Ayah Husna ambik guna camera phone je. Tu pun curik2 ambik sebab nurse x bagi ambik gamba dalam operation room tu... Berat Husna masa lahir 1.97kg jer tapi alhamdulillah... semuanya ok... anak mama kuat!!! Dah lama nak u0pload gambar ni tapi asyik lupa jer... so now... here it is



Quote:
Zai x sakit pun masa pregnant. Maybe apa yang Zai makan tak sampai kat baby kot. Lagipun masa pregnant too fussy pasal makan. Tak boleh langsung makan nasi. So bila tengok nasi terus tak lalu makan.


Thursday, 1-Jan-2009 17:22 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year!!

Iklan free Burger King ke ni?



Selamat Tahun Baru 2009 everyone!! New year... new hope... new baby??


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net